Esküvők

Kastélyszállónk és a romantikus környezet ideális helyszínnek számít a nagy nap felejthetetlenné tételében. Személyzetünk gondtalan perceket és kellemes szórakozást ígér, illetve garantálja, hogy esküvője álmai szerint alakuljon.

Jegyeseinknek a következő szolgáltatásokat és lehetőségeket kínáljuk:

 • Modern kerti parti a sátrak alatt vagy a különleges atmoszférájú nyári teraszon, illetve a rekonstruált műemlék épületünkben
 • Gurman menü, ízletes ételek, minőségi és gazdag italválaszték
 • Homemade trendy esküvői édességek, torták és sütemények (cheesecake, cake pops, cupcake, stb)
 • Candy bar készítés
 • Kedves, professzionális és mosolygós kiszolgálás
 • Kényelmes szálláslehetőség
 • Formabontó virág dekoráció
 • Az exteriőr és enteriőr helységek kihasználása a portré fotózásra
 • Esküvői nyomtatványok bebiztosítása (értesítő, ültető kártya, program, stb.)
 • Esküvői szolgáltatók (fotós, kamerás, zenész) válogatott csapata
 • Tapasztalt esküvői koordinátorunk ingyenes tanácsadása

Az általános esküvőszervezési feltételeinkről, árlistáinkról és a szabad terminusokról kérjük érdeklődjön e-mailben az info@castel.sk email címen.

Rendezvényeink fotó galériája megtekinthető Facebook oldalunkon vagy a Mojasvadba esküvői portál oldalán is.

Cégeknek ajánljuk

Ha fontos a kifinomult környezet, a kisebb létszámú, zárt miliő és a nem mindennapi kiszolgálás, a Castel jelenti Önnek a tökéletes megoldást. Kedves, kreatív, tettre kész és a szakma iránt elkötelezett csapatunk több mint egy évtizede gondoskodik arról, hogy megrendelőink azt kapják, amire vágynak. Függetlenül a rendezvény típusától, méretétől, mindegyiket ugyanazzal a törődéssel valósítjuk meg. Nálunk a megkülönböztetett figyelem, különleges gasztronómiai élmények, mindenre kiterjedő szervezés és minőségi kivitelezés alapvető értékek. Értékek, amelyekre évek óta építkezünk.
Portfoliónkban találhatóak többek között előadások, munkahelyi és üzleti összejövetelek, workshopok, iskolázások, konferenciák, céges vacsorák és évzáró partik.
Kastélyunkban minden lehetőség adott, hogy Ön is a rendezvény jelentőségéhez illő környezetben fogadhassa vendégeit kifogástalan szerviz mellett, hogy az igényeiket maradéktalanul kielégítve csak azzal kelljen foglalkozniuk, ami igazán számít.

Az aktív kikapcsolódás híveinek figyelmébe ajánljuk a szomszédos falukban található lovardát, golf és motocross pályát és a 20km-en belüli wellness vagy teniszcentrumot. Márton napra és karácsony táján speciális ünnepi menüsorral kedveskedünk céges vendégeinknek.

Családoknak ajánljuk

Legyen szó születésnapról, keresztelőről, elsőáldozásról, bérmálásról, diplomaátadó utáni ünnepségről esetleg kölyökpartiról, mi mindent megteszünk, hogy kellemesen teljenek a nálunk töltött percek. A rendezvények sikerességét jól képzett, lelkes csapatunk garantálja, amihez a gasztronómiai különlegességeink és a kastély gyönyörű természeti környezete is hozzájárul. Amennyiben további információkat szeretne árainkról, kérjük, keressen meg bennünket e-mailen vagy telefonon. Megtiszteltetés számunkra, ha minket választ.