Esküvők

Header image 1
Esküvők

A Nagy Nap, romantikus környezet, egyedülálló díszlet, leírhatatlan légkör, gondtalan pillanatok, fantasztikus mulatozás - avagy egy esküvő, ahogy azt illik.

Ez nálunk nem csupán egy esemény, hanem egy különleges életérzés, amelyben valamennyi alkalmazottunk osztozik, tekintet nélkül a napra, vagy évszakra.

Egyszerűen rajongunk az esküvőkért és szívesen segítkezünk bennük a hét minden napján, az év első napjától az utolsóig.

A Castel minden évszakban csodálatosan változik és ezáltal nálunk minden hónapnak megismételhetetlen varázsa van.

A tavasz a csodálatosan kinyílt tulipánjaival, a varázslatos nyár, amikor a kert teljes pompájában ragyog, a romantikus ősz, amikor a lehulló falevelek színesen ragyogó szőnyeget varázsolnak talpunk alá és a mágikus tél villódzó fényeivel vagy hófödte mesevilágával. Ne habozzon és élje át élete legszebb pillanatait nálunk.

Svadobny fotograf ivan bustor bratislava 153
DSC 8759

Esküvőhelyszíneink

Image00001
Image00002 MJ 250

Az esküvők egy történelmi épületben kerülnek megvalósításra, amelyhez lélegzetelállító kert társul. Mindez egy festői szépségű kis faluban található, közel a fővároshoz és már második évtizede a sűrűn keresett és lefoglalt esküvői helyszínek közé tartozunk.

Újonnan felújított beltereket, modern sátras esküvőket, vagy nem szokványos, teraszon a fák lombjai alatt megtartott esküvői ünnepséget is talál nálunk.

A kinti és a benti helyiségek egymással kapcsolatosak, ezáltal a beltér, a terasz és a kert kapcsolódása egyedi, természettel összekapcsolt esküvőhelyszínt biztosít minden időjárásban. Jöjjön és szeressen bele újra (és újra) a Castel-be.

A leggyakoribb esküvői koncepciók

Klasszikus lakodalom legfeljebb 70 fő részvételével az alábbi lefolyással: fogadás apró frissítőkkel és közös fényképek a vendégekkel, ünnepi vacsora, kávé és candy bar, az ifjú pár első tánca, fotósarok, az esküvői torta felszeletelése, csillagszórós fotózkodás, svédasztalos formában történő második vacsora, kontyolás vagy csokordobás, szabad mulatozás. Tánc, ének és örömködés. Időtartam 12 óra.

Ebéd utáni menyegzői brunch legfeljebb 80 fő részvételével és az alábbi lefolyással: fogadás apró frissítőkkel és közös fényképek a vendégekkel, késői ebéd svédasztalok formájában, az esküvői torta felszeletelése desszertként, kávézás, candy bar, első tánc és szabad mulatozás, fotósarok, könnyebb vacsora svédasztalok formájában. Laza programú kellemes ünneplés. Időtartama 8 óra.

Szolid esküvői ünnepély legfeljebb 80 fő részvételével és az alábbi lefolyással: fogadás apró frissítőkkel, ünnepi ebéd vagy vacsora, az ebéd/vacsora édes lezárásaként az esküvői torta felszeletelése vagy mini candy bar, kávézás, szimbolikus első tánc, fotózkodás a vendégekkel. Kellemes időtöltés a meghívottakkal. Időtartama 5 óra.

Koncepció,-vagy programbeli változás természetesen lehetséges. A vendégek számát illetően fentebb, csak a lehető legtöbb személy került feltüntetésre, minimumok nem kerültek meghatározásra.

DSC1495

Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatásokat kínálunk

  • éttermünk ünnepi menüjét és széleskörű italválasztékot,
  • saját cukrászműhelyünk süteményeit, tortákat, süteménycsomagokat a távozó vendégek számára, Cake Bar elkészítését,
  • kényelmes elszállásolást a kastély épületében, problémamentes parkolást, vagy a vendégek szállításának biztosítását,
  • virágdíszítést, menyasszonyi csokort, kitűzőket és teljes dekorációt, esküvői nyomdatermékek elkészítését,
  • esküvői bútorzat biztosítását a szertartásra és a lagzira,
  • esküvői DJ-t, zenekart, világítástechnikát és hangosítást,
  • esküvői fotózkodást a kastély területén, fotósarok elkészítését különböző kellékekkel,
  • profi operatőrt, animátort az esküvő gyermekvendégei számára, bűvészt, karikaturistát,
  • hárfást, vonósnégyest vagy népzenét, kontyolást,
  • esküvői koordinátor szolgáltatásait, melyek magába foglalják az esküvő teljeskörű megszervezését és segítségnyújtást a további szolgáltatók kiválasztásában
A15 A12 DSC0176 A11+ 29

Rólunk írták

recenzie
Arrow prev
Mihály és felesége
Gyönyörű helyszín egy esküvőhöz, egyedi légkör, csodálatos ételek, nagyszerű szállás és tökéletes kiszolgálás. Minőség megfizethető áron. Ha 50-60 fő körüli esküvőt tervezel és szeretnél valakit, aki mindent elintéz helyetted, mindenképp less be hozzájuk. Köszönet a békei kastély egész személyzetének! U.I. megerősítjük, hogy az interneten megjelent dicséretek semmiképpen sem túlzóak :)
Danica & Péter
A legjobb dolog volt, hogy úgy döntöttünk, hogy a békei kastélyban tartjuk az esküvőnket. Júlia tökéletes szervező, aki gyönyörűvé tette a napunkat és megvalósította elképzeléseinket. Ki merem jelenteni, hogy a békei kastély a legátfogóbb esküvői szolgáltatásokat nyújtja, beleértve a dekorációt, nyomtatványokat, virágokat, süteményeket, menyasszonyi tortát, ételsort és az italokat, szállást és transzfert. Hihetetlenül sok időt spóroltunk meg így, nem volt szükség más beszállítók keresésére. Az ételek kiválóak voltak, a sütemények finomak, házi készítésűek. A személyzet rendkívül kedves és mindvégig segítőkész volt. Köszönjük a tökéletes napot.
Éva & Richárd
A békei kastélyban tartott esküvő az egyik legjobb döntésünk volt! Feleségemmel részletorientáltak vagyunk, a kastély pedig minden elvárásunkat teljesítette, és még sok minden mást is :) A kert a legszebb a hasonló létesítmények közül, rengeteg fotogén helyet rejt. Vendégeink mindmáig dicsérik a szép környezetet. A személyzet ennek a helynek a második gyöngyszeme - rendkívül professzionális a hozzáállásuk, hihetetlenül készségesek és ügyesen improvizálnak, ha szükséges. Udvariasan és barátságosan kommunikálnak a vendégekkel. Maximálisan segítőkészek voltak az esküvő napján is, nem felejtették el a kötelességeiket, mindent úgy intéztek, mintha a gondolatainkban olvastak volna. Az isteni konyha még mindenképp említést érdemel. Castel Mierovo személyzete – büszkék lehetnek magukra. Köszönjük a színvonalas esküvői napot, és hogy hajlandóak voltak minden kérésünket, ötletünket mosollyal az arcukon teljesíteni! :)
Natália & Michal
A békei kastélyra egy esküvői portálon bukkantam, mint egy sokak által ajánlott helyszínt, amiről szinte utópisztikusan pozitív volt minden vélemény. Egyáltalán nem vitték túlzásba 😊 Hihetetlenül fotogén ennek a helynek minden részlete a gyönyörű kertet beleértve. Érkezéskor a vendégek lélegzete is elállt, mivel a személyzet közvetlenül a bejáratnál már pezsgővel várt mindenkit. Az egész csapatot sok dicséret illeti, gyorsan és habozás nélkül cselekedtek. Menyasszonyként nagyon mozgalmas napom volt, de mindig ott voltak, segítettek követni a harmonogramot. Az étel és a sütik kiválóak voltak, a dekoráció szebb volt, mint képzeltem, a virágok az asztalokon gyönyörűek és frissek. Nagy köszönet illeti Júlia egész csapatát, mert nekik köszönhetően csodálatos esküvőnk volt. Nagyon szívesen visszatérünk ide más alkalomból is 😊
Martina & János
Magas szintű professzionális szolgáltatások olyan menedzser vezetésével, aki pontosan tudja, hogy a dolgoknak hogyan kell működniük.
Alena & Péter
Az augusztusi esküvőnk a békei kastélyban minden szempontból csodálatos élmény volt. Mindenekelőtt a Castel, Júlia vezette profi csapatát emelnénk ki, akikkel az első pillanattól az esküvő napjáig kommunikáltunk. Nagyon profi és egyben emberi megközelítés, átlátható és gyors kommunikáció. Az ételek kiválóak voltak a cukrász pedig nagyszerű desszerteket és süteményeket készített :-) A Castel egész területe csendes, gyönyörűen parkosított, tele zölddel és romantikus sarkokkal (az esküvőn kisgyerekeink is élvezték, hogy a fűben játszhattak). A szobák tiszták és kényelmesen berendezettek voltak. Nagyon meg voltunk elégedve, még biztosan visszatérünk a közeljövőben.
Janka & Maroš
Kedves Júlia és a Castel Mierovo egész csapata, hihetetlenül éreztük magunkat Önöknél, nem is választhattunk volna jobb helyet az esküvőnknek. Le a kalappal minden egyes ember előtt a személyzetből, aki az esküvők ilyen csúcskoncepciója mögött áll. Minden bizonnyal sok ilyen köszönő e-mailt és véleményt kap, de ennyi esküvő mellett, és főleg ebben a szezonban még mindig nem értjük, hogyan lehet ennyire elkötelezetten és ilyen készséges emberi hozzáállással működni :). Remek dolgokat gondoltunk, reméltünk és vártunk, még az értékelések és az első találkozás alapján is, de ERRE tényleg nem számítottunk. Hatalmas KÖSZÖNET.
Michaela & Róbert
A Castel Mierovo csapatának köszönhetően olyan esküvőnk volt, amelyet soha nem felejtünk el. Kezdettől fogva egy pillanatig sem kételkedtünk abban, hogy a békei kastély a megfelelő hely számunkra. Sok rendezvényt átéltem, a szervezésükben is részt vettem, de ilyen szakszerű és mindig mosolygós, emberséges hozzáállást sehol máshol nem tapasztaltam. Számunkra az esküvőnk előkészítése öröm volt, semmi stressz. Minden várakozáson felüli volt. Feleségemmel megegyeztünk, hogy minden évben szeretnénk egy ilyen esküvőt átélni (természetesen együtt 😊). Biztosan eljövünk más rendezvényekre is, amiket Önök szerveznek (karácsonyi sütés, Valentin nap...), vagy csak egy kávéra és édességre, mert nagyon jól érezzük magunkat Önöknél. 😊 Az előkészületektől, az esküvő szervezésétől, a személyzet hajlandóságától, a remek ételektől és nem utolsósorban a gyönyörű környezettől kezdve minden tökéletes volt.
Alexandra és féje
Köszönjük mindenkinek a csapatból, mert amit alkottak, az még a legmerészebb álmainkban sem szerepelt. A kommunikációtól kezdve a végső dekoráción, tortákon, ételeken, hangulaton át, az egész nap-éjszaka gyönyörű tökéletességéig. Csodálatos volt, eredeti, személyre szabott, és köszönjük, hogy ilyen szép és kellemes légkört teremtettek számunkra. Mind a 40 ujjunkkal csak ajánlani tudjuk. A násznép is csatlakozik, mert, ahogy egyesek mondták, jobb volt, mint a saját esküvőjük. 😘
Martina és férje
Csodálatos hely varázslatos légkörrel és barátságos személyzettel, akik minden kívánságot teljesítenek.
Lenka & Vlado
Csodálatos hely, tele varázslatos szegletekkel, felejthetetlen pillanatokra teremtve. Ha ehhez hozzávesszük a szemet és az ízlelőbimbókat gyönyörködtető egyedi gasztronómiát, a legkedvesebb személyzetet és az első osztályú kiszolgálást, megszületik a varázslat. Egyszerűen meg kell tapasztalni... KÖSZÖNJÜK. PS: A legjobb torta, amit valaha ettünk (és nem azért, mert a mi esküvői tortánk volt)!!!
Popovič család
Mi is csatlakozunk azok táborához, akik Békén tartották az esküvőjüket. Bár csak egy pár voltunk a sok közül, de Júliával való egyéni konzultációk során mégis az az érzésed, hogy egyedi vagy, és gyakorlatilag csak miattad áll az egész kastély....és ne kételkedj abban, hogy ez nagyon kellemes érzés.
Arrow next

FAQ

Szeretném megtekinteni a helyszínt. Kit szólítsak meg?
Első lépésként azt ajánljuk, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben. Az e-mailben kérjük elsősorban tüntesse fel a tervezett esküvő évét és a vendégek megközelítőleges számát. Amennyiben ajánlatunk felkelti érdeklődését, kitűzzük a személyes találkozó időpontját. A személyes találkozóra 30-45 percet szánjon. Közösen megtekintjük a lakodalom és esetlegesen az esküvői szertartás helyszínét, a kül-és beltereket, valamint néhány szobát. Ideális esetben kérjük tekintse meg esküvői feltételeinket még a látogatás előtt, hogy személyesen megvitathatjuk kérdéseit. A személyes találkozót előre e-mailben az info@castel.sk címen, vagy telefonon a 0903 838 243 számon szükséges egyeztetni.
Árajánlatot szeretnék kérni. Mit tegyek?
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@castel.sk e-mail címen az esküvői vendégek előzetes számával és az esküvő hozzávetőleges dátumával. Rendelkezünk néhány példa-kalkulációval, hogy áttekintést kapjon arról, pénzügyileg mit jelent majd, ha nálunk tartja esküvőjét. Az egyéni árajánlatok kidolgozására azután kerül sor, hogy kiválasztják az ételeket, italokat, szolgáltatásokat, általában az esküvő időpontja előtt hozzávetőlegesen 4 hónappal.
A kastély helyiségeinek bérleti díja eltérő hétköznapokon, vagy a szezonon kívül eső időszakban?
Természetesen az árajánlat végső lezárására szorosan az esküvő előtt kerül sor.
Milyen módon zajlik az időpontfoglalás és a foglaló előleg megfizetése?
Az időpont kötelező jelleg nélkül 2 hétre foglalható, viszont abban az esetben, ha más is érdeklődik az adott időpont iránt, először Önnel vesszük fel a kapcsolatot és megkérjük, pontosítsa foglalási szándékát. Az időpont kötelező jellegű foglalása az adott napra igényelt szolgáltatásainkkal együtt a foglalási űrlap kitöltését és a 600 EURÓ értékű előleg megfizetését követően történik. A megfizetett 600 EURÓ értékű foglalási illeték leszámolásra kerül a végső árajánlatból az esküvő végeztével. Amennyiben az ügyfél részéről lemondásra kerül a foglalás, a lefizetett foglalási illeték teljes összegében számlázásra kerül lemondási díjként a szolgáltató javára.
Kisebb esküvőket is lehet Önöknél tartani?
Legyen szó kis vagy nagy esküvőről, mi valamennyit imádjuk és nagyon szívesen biztosítjuk őket a hét minden napján, tavasztól télig.
Milyen bútorzat áll rendelkezésre?
A saját sátortól kezdve, a kör-, és téglalap asztalokon, boldogságkapukon át egészen a chiavari székekig minden. Közelebbi információért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Díszítést is vállalnak?
Általánosságban elmondható, hogy biztosítjuk az asztalok díszítését a lakodalom és a szertartás helyszínének dekorációját, beleértve a virágokat, gyertyákat, szalvétákat, boldogságkaput, kellékeket, fotózáshoz szükséges háttereket, grafikai munkákat és hasonlókat. Szükség esetén szívesen biztosítjuk a menyasszonyi csokrot, a vőlegény és vendégek kitűzőjét.
Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az elszállásolást és transzfert illetően?
Összesen 7 szoba és 2 lakosztály áll rendelkezésre, összesen 30 ember számára, beleértve a pótágyakat is. A panzió teljes kapacitásának elfoglalása esetében kedvezményt biztosítunk az elszállásolás árából. Az általános díj és tányéros felszolgállással történő reggeli (felvágottak, főtt tojás, friss zöldség, vaj, dzsem, péksütemény, kávé, tea, víz, gyümölcslé) ingyenesen biztosítva. A bejelentkezés folyamatának megkönnyítése és meggyorsítása érdekében az esküvői előkészületek során elküldjük Önnek az aktuális rooming list-et, ahol az elszállásolt vendégek család-és keresztnevét kérjük feltüntetni. A rooming list-en kérjük megadni/bejelölni a speciális étrendet igénylő vendéget (vegetariánus, vegán, gyerek, laktózmentes étkezés, gluténmentes étkezés, hisztamin intolerancia), mivel erre tekintettel kerül elkészítésre a reggeli. A panzióban csak olyan személy kerülhet elszállásolásra, aki rendesen bejelentett lakcímmel rendelkezik. Ezen célból a vendégek kötelesek azonosítani magukat érvényes személyi igazolványukkal (személyi igazolvány vagy útlevél). Amennyiben több vendég elszállásolása szükséges, épületünktől 5-6 km távolságra lévő hotelekben biztosíthatunk számukra szobát, vagy felajánlhatjuk fakultatív szolgáltatásunkat, az utasok transzferét (a helyszínre és vissza történő szállítás) 9 személyes klimatizált kisbuszunkkal.
Esküvői menü, sütis asztal, süteménycsomag a távozó vendégek számára és a menyasszonyi torta - milyen feltételek vannak ezen tételek esetében?
Az esküvői menüt előre elkészített speciális javaslatokból választhatják ki, vagy összeállíthatják saját elképzelésük szerint is frissítőink széleskörű választékából. A szertartás előtt szívesen biztosítunk Önöknek vendégváró falatkákat és italokat is fly servis formájában a kastélykertben. Az esküvői vacsora tálalásakor általában három-vagy négyfogásos esküvői menüt (tányéros tálalással, vagy húsos-, köretes-, ill. salátás tálak formájában) biztosítunk és svédasztalok különböző változatát. Amennyiben nem rendelkezik tapasztalattal a mennyiségek megtervezésében, elég ha a választékból megjelöli az Ön számára megfelelőket, mi pedig segítünk a mennyiségek kiszámításában. Az esküvő legifjabb résztvevőinek szívesen készítünk féladagokat a főételből, vagy különálló gyermekmenüt. Kínálatunkban szerepelnek vegetariánus, vegán, gluténmentes, laktózmentes, antihisztaminos ételek az intoleranciával rendelkező vendégek számára. Valamennyi sütemény, a távozó vendégek számára elkészített süteménycsomagok, torták, esküvői torta és sós pogácsa cukrászműhelyünkből származik és nagy sikernek örvend. Édes és sós finomságaink árjegyzéke és bemutatása megtalálható a www.bakerycastelmierovo.sk. weboldalon. Esküvői és ünnepi tortákat, süteményeket, desszerteket, sütifalatokat, távozó vendégek számára elkészített süteménycsomagokat és apró pogácsákat sütünk - a kastély falain kívül megrendezésre kerülő eseményekre is.
Egyéb, itt fel nem tüntetett kérdéseim vannak.
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@castel.sk e-mail címen. Szívesen válaszolunk kérdéseire.

További esküvői fotókat és referenciákat itt talál

Hogyan szólíthatjuk?
Hogyan vehetjük fel Önnel a kapcsolatot?
Miben segíthetünk?
Az Ön üzenete:

Castel Mierovo Vás žiada o súhlas s používaním Vašich údajov na nasledujúce účely:

Az Ön és eszközének személyes adatai (ún. süti adatok - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat) kezelünk az alábbiakban részletezett célokra. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink ilyen célú adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatja a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Technikai sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal működését. Anonymizált információkat tartalmaznak.

Analitikai sütik

Szolgáltatásaink javítására szolgál. Google Analytics anonym információkat gyűjt az Ön által látogatott oldalakon

Süti beállítások Mindet elutasít Ajánlott beállítások elfogadása